Wij zijn full electric!

De wereld om ons heen verandert. We worden duurzamer. En daarin blijven wij van Veldhuizen & Bisselink niet achter. Graag dragen ook wij een steentje bij aan een betere toekomst. Daarom hebben we aanpassingen doorgevoerd in onze manier van werken. Da’s beter voor iedereen. En daar blijven wij ook aan werken. Zodat een fijne Kerst naast wit ook groen kan zijn…

Dé leverancier voor hoogkwaliteit kerstbomen, kerstboomstandaarden & accessoires

Door veel zorg te besteden aan onze inkoop bent u altijd verzekerd van de juiste kwaliteit. Dit geldt voor zowel onze bomen die wij zelf inspecteren en selecteren, maar ook voor onze overige producten. 

Uw verkoop een succes

VB Kerstbomen heeft een ruim assortiment van handige producten die het verkopen van kerstbomen een stuk makkelijker maken. 

Ons volledige assortiment in een handige catalogus
Catalogus

NIEUW VOOR BOMEN TOT 6 METER!

Easyfix XXL

Specificaties: 26 kg, ø 146 cm

Meer informatie

Optioneel:

Water bucket voor Easyfix XXL

Specificaties: 30 liter

Meer informatie

WE HEBBEN WEER IETS OP TOUW GEZET.
Video file

Door veel zorg te besteden aan onze inkoop bent u altijd verzekerd van de juiste kwaliteit. Dit Rond het actuele thema ‘Groen doen’ hebben we gedacht: laten wij het voortouw nemen. Want naast de gebruikelijke manier om kerstbomen in te pakken met een net, bieden we nu ook het groene alternatief.

Met deze touwtjes-machine is het vervoerklaar maken van een kerstboom niet heel ingewikkeld meer. Sterker nog, in een handomdraai trekt u een stro-touw om de boom zodat de takken mooi compact rond de stam klemmen. Volledig verantwoord! Hoe? Dit moet u echt even zien, bekijk de video.

Meer informatie over deze touwtjes-machine?
Neem contact met ons op

Het ei is uitgekomen